Beste boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere websites waar je goede boeken kan vinden.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersseriemoordenaar thrillers en bijvoorbeeld thrillers met een vrouwelijk hoofdpersonage. Er staan op de site momenteel al meer dan 120 thrillers verzameld en nieuwe boeken worden mondjesmaat toegevoegd.

BesteFantasyBoeken.com

Zoals de naam het al aangeeft gaat het op deze website helemaal over fantasy boeken. De beste fantasy boeken om nog duidelijker te zijn. Je vind op de website uitgebreide pagina's met de beste fantasy boeken series, fantasy boeken voor jong volwassenen en bijvoorbeeld ook nog fantasy boeken voor Harry Potter fans. Een bundeling van de populairste fantasy boeken van het moment met ook ruime aandacht voor de echte fantasy klassiekers. Een aanrader voor wie van fantasy boeken houdt.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boekenbeste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische fictie en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be, en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd. Het loont dus zeker de moeite om eens te gaan kijken. Elk van de boeken op de site is door de reviewer zelf gelezen.

Horrorboeken.com

Op HorrorBoeken.com vind je, zoals de naam al aangeeft uiteraard lijsten van de beste horror boeken ooit. Met ook een top 10 van de beste horror boeken, en lijsten met de beste horror boeken series en beste horror boeken jeugd.

Op nummer 1 bij de beste horror boeken staat het onvolprezen It (Het) van Stephen King. Bij de beste horror boeken series staat ook weer een boek van King, namelijk De Scherpschutter, het eerste deel uit De Donkere Toren horror serie van de meester van de horror zelf. Maar je vindt nog veel meer horror boeken op de site, soms minder bekend, maar altijd steengoed. Hoe je van het horror genre, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op HorrorBoeken.com!

Boekentips.com

Boekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden.

Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboeken ooit. Nieuw op de site zijn verschillende top 10 lijsten van kookboeken en recent ook fantasy boeken en kinderboeken.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken voor jezelf of om cadeau te geven? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2020 van het moment, net als een top 10 van beste kookboeken van 2019. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste gezonde kookboeken af te vallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook populaire vegetarische kookboeken of vegan kookboeken op de website, net als een lijst met de beste kinderkookboeken voor als je samen met je kinderen wil gaan koken.

BesteKinderboeken.com

Een site met de beste en bekendste kinderboeken voor alle leeftijden tot en met 12 jaar: babyboekenvoor 1 en 2 jaarvoor 3 en 4 jaarvoor 5 en 6 jaarvoor 7 en 8 jaarvoor 9 en 10 jaar en tenslotte voor 11 en 12 jaar. Deze onderverdeling maakt het erg makkelijk om een boek voor de juiste leeftijd te vinden. Er staan ondertussen meer dan 150 goede kinderboeken op BesteKinderBoeken.com en nieuwe worden voortdurend toegevoegd.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans. Er zijn immers meer en meer linken tussen beide genres te vinden en je merkt bijvoorbeeld dat typische fantasy schrijvers zich ook eens gaan uitleven in het science fiction genre.

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdYoung Adult thrillersromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website, je zal zeker een jeugdboek vinden om te lezen.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je muziek cd's.

Op de detop10lijstjes.com vind je allerlei leuke en interessante top 10 lijstjes, zoals de 10 beste dating apps en de grootste dieren.

Op Gratis Software en Apps vind u de beste gratis software zoals browsersmuziek players en video players.

Op Blog Starten leer je alles over bloggen. Leer alles over geld verdienen met een blog.

>> Engelstalige boeken sites

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.