Blog overzicht

Een overzicht van alle blogberichten op Gratis Software en Apps. De blogberichten bevatten bijkomende, interessante informatie over het gebruik van allerlei gratis software en apps voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

Wat is het Dark Web en hoe krijg ik er toegang toe in 3 eenvoudige stappen?

Ingediend door gratissoftware op za, 30/05/2020 - 22:01

Wat is het Dark Web?

Je kent al websites als Wikipedia, Google, Amazon, YouTube en Facebook. Maar die zijn maar een klein onderdeel van internet. Naast die populaire websites zijn sites verborgen en niet direct beschikbaar voor het grote publiek. Die ruimte is waar het Dark Web en het Deep Web bestaan.

De beste Firefox extensies, plugins & add-ons van 2020

Ingediend door gratissoftware op zo, 24/05/2020 - 20:31

Vandaag gaan we kijken naar enkele van de beste Firefox-add-ons, apps en extensies die u in uw browser zou moeten hebben.

Met deze Firefox-extensies en add-ons kunt u het gedrag en de functionaliteit van uw browser beter regelen, plus enkele handige tools die u het meest gebruikt. Dit artikel richt zich op de beste Mozilla Firefox-extensies die uw browse-ervaring stressvrij, veilig en beveiligd maken.

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.