Gfycat

Beoordeling bezoekers
Average: 8 (1 vote)
Gfycat gratis gif animatie software

Gfycat is gratis gif animatie software die kan online gebruikt worden of op Android en iOS smart phones. Elk gif programma heeft wel zijn specialiteit of een feauture waarmee het zich van zijn concurrentie onderscheidt. Bij Gfycat is dit kenmerk dat het gifs kan maken van streamende content, zoals van YouTubre video's. Daarbij komt dat het programma er in slaagt van daaruit hoge kwaliteit gifs te maken die lijken op kwaliteitsvideo. Gfycat is daarbij ook nog eens een online bibliotheek van gifs om gifs te delen en te downloaden voor eigen gebruik. Veel gebruikers van het programma uploaden immers hun gifs van hoge kwaliteit naar de servers van Gfycat. Die bibliotheek kan doorzocht worden met trefwoorden of via categorieën.

Gfycat werkt op basis van kunstmatige intelligentie en machine learning en slaagt er daardoor in om hoge kwaliteits gifs aan te leveren. Daarbij kan er als bronbestand een video, afbeelding of bestand gebruikt worden. Daarnaast kan ook een online video als bronbestand worden gekozen. Je kan tensloote ook je camera op je smartphone als bron gebruiken voor het maken van een geanimeerde gif.

Kenmerken van Gfycat

  • gratis gif animatie software voor de smart phone
  • kan ook online in de browser gebruikt worden
  • kies een afbeelding, video, bestand, streaming video of camer als bronbestand
  • maakt hoge kwaliteits gifs
  • deel uw gif via de online bibliotheek
  • kies en download gifs van andere gebruikers
  • upload je eigen gifs

Reactie toevoegen

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.