Morphin

Beoordeling bezoekers
Average: 7 (1 vote)
Morphin gratis GIF animatie software

Morphin is gratis GIF animatie software voor Android of iOS. De software kan gebruikt worden om allerlei gif animaties te maken maar wordt vooral gebruikt om zogeheten 'deepfake' video animaties te maken met .gif bestanden. Dat soort animaties kan bijvoorbeeld jouw hoofd plakken op de animatie van de president van Amerika die iets zegt of doet. Daarvoor moet je een selfie uploaden in de app die liefst zo neutraal mogelijk is. De emotie die je krijgt door gezichtstrekken wordt nadien er op geplakt. De animatie zelf wordt gerealiseerd door GGI technologie die je gezicht realistisch plakt op bestaande animaties.

Bij dit soort van .gif animaties wordt er dus vertrokken van een bestaande GIF animatie en wordt enkel het gezicht veranderd. U kan de gewenste gif kiezen uit een hele database van gifs vanuit het programma zelf. Om het programma echt te gaan gebruiken moet u eerst inloggegevens aanmaken. Als je dat de eerste keer doet krijgt u ook een hele handleiding te zien die u uitlegt hoe u met het programma werkt.

Als u een nieuwe gif hebt gemaakt kan u die gaan delen, zoals bijvoorbeeld op sociale media. Leuk is dat er geen watermerk in de gif wordt geplakt, wat je met andere gelijkaardige gratis software soms wel hebt.

Kenmerken van Morphin

  • gratis GIF animatie software voor Android en iOS
  • komt met een databank van te gebruiken gifs als bron
  • maakt gebruik van GGI technologie
  • figureer zelf in bestaande animaties
  • deel vanuit de app op sociale media en andere
  • geen watermerk in de voltooide animatie

Reactie toevoegen

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.