ScreenToGif

Aanbevolen door de redactie
Beoordeling bezoekers
Average: 8 (1 vote)
ScreenToGif gratis gif animatie software

ScreenToGif is een gratis gif animatie softwarepakket voor Windows. Het programma is geschikt om gif animaties te maken. Die geanimeerde afbeeldingen worden vaak over het internet gedeeld, bijvoorbeeld in sowiale media, om een gevoel of emotie uit te drukken, bijvoorbeeld een lachend gezichtje. Je kan online heel van die gifs vinden en gebruiken, maar het is ook erg leuk om je eigen unieke gif aan te maken, en dat kan met dit programma.

Het programma werkt onder zo dat je een gedeelte van je scherm kan capteren om je gif animatie te maken. Ook interessant is dat ScreenToGif ook video's kan exporteren, dus niet enkel .gif bestanden. Naast het capteren van een deel van je scherm kan het programma ook je webcam als bron voor gifs gebruiken, zodat je een selfie gif kan maken. U kan daarbij ook tekst gaan toevoegen of afbeeldingen. Een andere optie nog is om te vertrekken van bestaande gifs om die te gaan bewerken in de editor.

Met de board functie tenslotte kan u animaties gaan maken van tekeningen die u tekent en na elkaar plaatst in de editor.

ScreenToGif is een erg handige en veelzijdige manier om gifs te maken.

Kenmerken van ScreenToGif

  • gratis gif animatie voor Windows
  • handig in het gebruik
  • exporteer naar gif of video
  • 4 manieren om een gif te maken, waaronder met webcam
  • animeer je eigen gif
  • bewerk bestaande gifs
  • capteer een deel van je scherm

Downloads voor ScreenToGif

Download voor Windows

Draagbare USB-versie

Reactie toevoegen

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.