Sibelius First

Categorie
Aanbevolen door de redactie
Beoordeling bezoekers
Average: 9 (2 votes)
Sibelius First gratis software

Sibelius First is gratis muziek notatie software voor Windows en Mac. Het is de gratis versie van het betaldende programma Sibelius. Bij de gratis versie kan u maar 4 instrumenten toevoegen. Wil u meer instrumenten dan moet u de betalende versie nemen. Sibelius First laat u toe om uw composities helemaal uit te schrijven en af te spelen met midi instrumenten. Het is veel makkelijker dan uw muziek uitschrijven met pen en papier. Het laat ook toe om foutjes te vermijden.

Hou er wel rekening mee dat het installatiebestand van Sibelius First 1 gigabyte groot is maar dat komt omdat de software zoveel functies heeft. Bij het opstarten van de software krijgt u een aantal templates te zien die u als startpunt kan nemen bij het schrijven van uw composities. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit tal van genres.

U kan noten invoeren via het toetsenbord of via een virtuele piano. Verder kan u ook eigen patrtituren inladen, zelfs pdfs kunnen door Sibelius First ingelezen worden, maar ook midi bestanden kunnen worden ingelezen. Als uw compositie klaar is kan u deze beluisteren en bijvoorbeeld exporteren als een professionele partituur.

Kenmerken van Sibelius First

  • gratis muziek notatie software voor Windows en Mac
  • de gratis versie is beperkt tot 4 instrumenten
  • kies uit verschillende templates
  • keuze uit genres zoals koormuziek, blues, country, latin, reggae, rock, klassiek, funk en jazz
  • voer noten in met het toetsenbord of via een virtuele piano
  • luister naar uw compositie
  • importeer midi bestanden of lees een pdgf in
  • exporteer uw compositie als een echte partituur

Downloads voor Sibelius First

Download voor Windows

Download voor Mac

Reactie toevoegen

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.