VirtualDJ

Categorie
Aanbevolen door de redactie
Beoordeling bezoekers
Average: 8 (1 vote)
VirtualDJ software

VirtualDJ is gratis DJ software voor Windows en Mac. Met VirtualDJ kun je meteen beginnen met mixen als DJ, alleen met je computer. Om te oefenen en te leren, of sets en afspeellijsten voor te bereiden. VirtualDJ werkt voor elk type DJ, met of zonder hardware.

Werkt met de meest populaire controllers en mixers op de markt met automatische detectie en configuratie van plug & play. Met VirtualDJ is de keuze van hardware helemaal aan jou.

VirtualDJ ondersteunt een veelvoud aan audio-, video- en karaoke-formaten. Vermaak uw gasten met verbluffende beelden, videomixing of host karaoke-evenementen

VirtualDJ bestaat al meer dan 20 jaar en is door meer dan 120.000.000 mensen gedownload, waardoor VirtualDJ de meest gedownloade DJ-software ter wereld is. Het wordt dagelijks gebruikt door miljoenen professionele DJ's over de hele wereld. Gevuld met de nieuwste technologie, zal VirtualDJ je helpen om je DJ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Er is ook een betalende versie met meer mogelijkheden.

Kenmerken van VirtualDJ

  • gratis DJ software voor Windows en Mac
  • mix je eigen dj set
  • kan gebruikt worden met en zonder hardware
  • werkt met de meest populaire controllers en mixers
  • ondersteunt veel audio- en videoformaten
  • ondersteunt ook karaoke

Downloads voor Virtual DJ

Download voor Windows

Download voor Mac

Reactie toevoegen

Moppen en grappen lezen?

Lees je graag moppen? Kijk dan zeker eens op Moppenbak.com voor de beste moppen, waaronder moppen voor kids en volwassenen.

Los je liever raadsels op? Op Raadselheaven.com heb je een grote hoeveelheid van de beste raadsels met antwoorden.